eyal-radwinowitz

Energetic Color Shower

nggallery id=79]

Galerie Alafran presenteert met trots de eerste solo expositie in Nederland van de internationale kunstenaar Eyal Radwinowitz (Tel Aviv, Israel). De titel van de expositie is “Energetic Color Shower”, een selectie uit het oeuvre van zijn unieke abstracte schilderijen.

Het werk van Eyal is het best te omschrijven als energie gedreven. Dit wordt gevisualiseerd door levendig gebruik van kleuren of een verhoogde gevoel van beweging. Zoals Radwinowitz het zegt: “net zoals iedereen zich doucht om zich op te frissen, nodig ik de kijker uit om zich visueel te douchen in mijn kunst en daarmee energie en jeugdigheid ervaart.

De focus op energie raakt de kern van het artistiek onderzoek van Radwinowitz. Met intense verbeelding creëerde hij een serie bestaande uit “ERO Circles”, die energie en gevoelens uitdrukken door middel van archetypische kenmerken van kleuren. De energie in de “Hedendaagse Futurisme” serie, wordt gevisualiseerd door de beweging en snelheid weer te geven in de huidige ultra-technologische, informatieve wereld.

Met een unieke stijl, dat wordt gekenmerkt door een levendig gebruik van kleur  en verhoogd gevoel van beweging heeft Radwinowitz’s zijn werk internationaal tentoongesteld tijdens exposities in o.a. Miami, Hong Kong, Singapore, Tel Aviv en nu ook in Nederland.

De opening van deze expositie “”Energetic Color Shower”van Eyal Radwinowitz is zondag 30 oktober 2016 om 15.00 uur.

Tijdens de opening zal de kunstenaar aanwezig zijn om zijn motivatie en werk nader toe te lichten.

Prof Dave Blank zal aansluitend zijn werk bezien in relatie tot kunst en wetenschap.

De expositie is te bezichtigen van 26 oktober t/m 31 december 2016.

Wij hopen u te mogen begroeten.

Hugo en Irma Blank

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Van/tot - 30-10-2016 -> 31-12-2016
15:00

Locatie
Galerie Àlafran