Expositie met drie kunstenaars

Expositie met Caroline Mars, Ewa Maziarz en Joel Lammerink.

Joel Lammerink, schilderijen   Zondag 6 September is Joel aanwezig van 14.00 tot 17.00 uur.

Joel heeft de opleiding aan de Aki als dessinateur genoten; ontwerper voor stoffen. Hij heeft veel getekend en schilderde in zijn vrije tijd. Samen met zijn vrouw heeft hij de dansschool van zijn ouders overgenomen. Nu is hij weer volop aan het schilderen. Joel reist over de hele wereld waar hij zijn inspiratie opdoet. Zijn schilderijen waren eerst symbolisch. Later toen hij zich vrijer voelde ging hij over naar abstractie. Zijn kracht en houvast is kleur, het licht en de ruige schoonheid.

Ewa Maziarz, schilderijen

Een beeldend kunstenares geboren Polen. De opleiding genoten voor schone kunsten in Poznan te Polen. Ze is geïnspireerd door haar geboorteland en de huidige actualiteiten in de wereld. In de afgelopen jaren kwamen er drie thema’s in schilderijen van Ewa Maziarz terug: portret, landschap en architectuur. Elke keer op een andere manier. Deze thema’s zoekt ze op in haar naaste omgeving: in de plaats waar ze woont en onder mensen die voor haar belangrijk zijn.  De leegte, het gevoel van isolatie, melancholie en de pracht van kleuren en structuren van de vergeten plaatsen zijn de belangrijkste kenmerken voor deze schilderijen.
Caroline Mars, schilderijen

Gedurende bijna 15 jaar studeerde en werkte Caroline Mars in Japan, Hong Kong en Singapore, waar ze zich heeft verdiept in washi paper, Ikebana en Chinese painting. Kunstopleiding: Diploma Advanced Chinese Painting (Hong Kong) Teachers Certificate Sogetsu School Tokyo (ikebana) Afgestudeerd Kunstacademie Leiden (schilderen) Haar werk laat een interessante combinatie van Oosterse en Westerse technieken zien en straalt vooral rust uit. Ze werkt met inkt en waterverf op rijstpapier maar ook met acrylverf op doek. Sinds de zomer van 2015 werkt ze vanuit Seoul.

Deze expositie is te bezichtigen tot en met 27 September.

Vanaf begin Oktober kunt u een groepsexpositie komen bezichtigen van meerdere kunstenaars.

Binnenkort meer hierover op onze website.

Van 15 t/m 25 Oktober wordt in Diepenheim het Kunstmoment Diepenheim georganiseerd.

Wij hopen u te mogen begroeten.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Van/tot - 02-09-2015 -> 27-09-2015
00:00

Locatie
Galerie Àlafran