Kerstmarkt Diepenheim 8 december 2019

De kerstmarkt Diepenheim voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en er is een compleet programma muziek, theater en andere optredens.

Het culturele programma belooft ook veel goeds. Heel de Hof komt samen in Diepenheim, want te gast zijn het jeugdkoor van De Dutch Music Barn uit Markelo, Top.nl uit Goor en de Deldense Kerstmutsen met een verrassend repertoire, de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim zullen door het Stedeke schallen en misschien vangt u wel een glimp op van de Drie Wijzen en de Kerstman. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en voor durfals staan ook dit jaar de ezeltjes klaar om op te rijden. Tevens zijn deze middag de winkels en galeries geopend. Toegang is gratis.

Geen wonder dus, dat de Diepenheimse kerstmarkt een absolute “must” is geworden. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt bekend en geliefd omwille van zijn buitengewoon gezellige sfeer. Een dag die mede mogelijk wordt gemaakt door de vele vrijwilligers, zoals de Verkeersregelaars Diepenheim en de Diepenheimse Schutterij, deelnemers en sponsoren!

Parkeren In Diepenheim zijn er een aantal plaatsen waar u kunt parkeren. Verkeersregelaars verwijzen u naar deze plaatsen.

Tevens zijn alle winkels en galeries open.   U bent van harte welkom van 12 tot 17 uur.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Van/tot - 08-12-2019
12:00 - 17:00

Locatie
Diepenheim