Keramiekmoment Diepenheim 2014

DIEPENHEIM TOONT VEELZIJDIGHED VAN KERAMISCHE KUNST

Diepenheim bewijst tijdens de eerste  KeramiekMoment Diepenheim haar unieke positie als Stedeke van Kunst, Kastelen en Cultuur. Gedurende twee lange weekends rondom Pasen is het werk van een topselectie kunstenaars uit binnen en buitenland te zien op zo’n vijftien locaties in en om Diepenheim.

Op hun ‘eigen-wijze’ staan deze kunstenaars aan de basis  van een grote diversiteit keramisch werk. Met hun deelname aan dit evenement wordt de veelzijdigheid van keramiek als kunstuiting nadrukkelijk gemanifesteerd. Abstract, figuratief, installaties, wandobjecten en sieraden.

De unieke setting van Diepenheim aan fraaie locaties en exposities staat garant voor een fantastische kunstbeleving. Zo is er onder andere een binnen- en buitenexpositie bij Kasteel het Warmelo, de Kunstvereniging die werk tentoonstellen in o.a. een oud ‘diepvrieshuisje’, galerieën,  horeca en in een aantal tuinen. Naast de exposities zullen er ook enkele interessante side-events worden gehouden.

U kunt uw keramiekbeleving in Diepenheim starten vanaf 10.30 uur bij het informatiepunt Restaurant de Kokkerieje en Gasterij de Tuinen in Diepenheim. Er is een overzichtelijk boekje verkrijgbaar met daarin een plattegrond, foto’s van werken van de kunstenaars en de randprogramma’s.

De locaties zijn vanaf 11.00 uur open en daar kunt u ook het programma verkrijgen. Zie voor actualiteit: www.keramiekmomentdiepenheim.nl

U bent van harte welkom in gastvrij Diepenheim!

Deelnemende kunstenaar zijn: Moki Last, Ursula Commandeur, Karin Bablok, Riet Bakker, Margreet Zwetsloot, Carla Dijk, Ellen Rijsdorp, Jeroen Endeveld, Nina Veluwenkamp, Fija Ossewaarde, Job Heykamp, Martin Mac William, Judith de Vries, Janneke Bruines, Pauline Hoeboer, Arja Hoogstad, Frans Ottink, Gerdi Zwaan, Gijs Assmann, Ulrike Rehm, Hans van Hoek, Marieke van Katwijk, Susanne Haag, Anneke Janssen-Kniesmeijer,  Annette Defoort, Christien Dutoit en Henneke Chevalier.

data 1e weekend: do 10 t/m zo. 13 april

Data 2e weekend: do. 17 t/m ma 21 april = paasweekend

alle dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur