Boekpresentatie Kitty Warnawa op 14 februari

Boekpresentatie Kitty Warnawa en opening expositie

Op 14 februari 2016 zal bij galerie Àlafran het boek “Tastbare Fantasie”

van Kitty Warnawa gepresenteerd worden.

Dit prachtige boekwerk bevat afbeeldingen van haar bronzen sculpturen met daarbij behorende tekeningen, schetsen en teksten.

“Waar werkelijkheid en fantasie elkaar raken, is wat ik in mijn werk naar voren wil laten komen. Dat is ook wat me het meeste boeit in het creëren van een karakter van toch meestal de dieren” aldus Kitty.

Ter gelegenheid van dit feestelijke gebeuren is Burgemeester Niek Meijer uit Zandvoort (woon- en werkplaats Kitty) aanwezig.Onze burgemeester, Ellen Nauta uit Hof van Twente zal, haar collega Niek Meijer van harte welkom heten.

Aan Nanny Blank van galerie atelier Vernissage te Bussum de eer en de taak de expositie te openen. Zij zal om 14.30 uur dit heugelijke feit luister bij zetten.

U kunt Kitty persoonlijk feliciteren. Uiteraard is de een uitgebreide collectie van haar werk te bewonderen in de galerie.

Naast de werken van Kitty Warnawa worden er schilderijen van Katharina Lichtenscheidt tentoongesteld. Haar schilderijen kenmerken zich door non-figuratief werk van veelal landschappen met intense kleuren op linnen en papier.

Ook Katharina is tijdens de opening van deze nieuwe expositie aanwezig.

Wij hopen u vanaf 14.00 uur te mogen ontvangen tijdens deze speciale gelegenheid van twee bevlogen kunstenaars.                                                                   

Deze expositie is te bezichtigen tot en met 24 april 2016.