Briljante kunstenaar van het jaar

“25 Karaats Briljant”

Nederlands Briljanten Kunstenaar van het jaar 2016 word je natuurlijk niet zomaar. Daar is in de eerste plaats je kunst voor nodig. Maar ook moet je fans hebben voor je werk, stemmers bij de verschillende stadia in de verkiezingsprocedure van Kunstenaar van het Jaar en last but not least galerie-eigenaren die jou als kunstenaar willen vertegenwoordigen.

Toos van Holstein is dus die Briljanten Kunstenaar 2016 geworden en dat wil ze graag vieren. Met iedereen die daarbij betrokken is geweest, maar ook met iedereen die zin heeft in een kunstfeest. Dan is vanzelfsprekend de vraag ” hoe vier je iets op een briljanten manier”?

Zuiver goud wordt aangeduid met 24 karaats. Maar hoe zit dat bij briljanten? Omdat Toos nog lang niet gaat stoppen en haar kunst meer ziet als een groeibriljant wordt het dus een reeks korte manifestaties onder de noemer “25 Karaats Briljant”.

Gedurende het jaar 2016 worden bij de haar vertegenwoordigende galerieën eenmalige weekeinden georganiseerd waarbij de koper van een nieuw werk van Toos van Holstein een gratis briljant naar keuze erbij krijgt. Eén uit een reeks olieverfschilderijen van 40 bij 40 cm die Toos speciaal maakte voor deze manifestatie “25 karaats Briljant”.

In het weekend van 18/ 19 juni zal Toos aanwezig zijn bij Galerie Alafran.

Binnenkort meer hierover

O844 Riflettere 80-90 cm